Tragédia

Éppen megírta a Mikulásnak a levelet, mikor halálra gázolta egy autó a nappaliban

Egy 5 éves kisfiú meghalt, szülei és testvérei pedig komoly sérüléseket szenvedtek, mikor egy autó beleszáguldott földszinti lakásukba.

2016.12.02 12:03ma.hu
Screenshot

A CBS Los Angeles jelentése szerint a rendőrség letartóztatott egy 24 éves nőt, miután autójával belehajtott egy lakásba, elgázolva egy egész családot. Az 5 éves kisfiú miután megírta levelét a Mikulásnak, elszenderedett a kanapén.

Ekkor történt, hogy hatalmas csapódásra lettek figyelmesek, az apa a beomló falhoz ugrott, hogy testével védje gyerekét, így mindketten az autókerekek alá kerültek. Egy 12 és egy 6 éves kislány, valamint az édesanya is súlyos sérüléseket szenvedett. Végül a kisfiú a kórházban meghalt, a többiek állapota nem ismert.

A nő azt mondja, hogy valaki nekiment hátulról, azért rongyolt az épületbe, így a rendőrség keres egy másik járművet és szemtanúkat is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.