Tragédia

Megölte az anyját és a 8 éves öccsét - majd az apjára fogta

Míg aludtak, lelőtte a fél családját, majd kihívta a rendőrséget, és azt mondta, az apja volt.

2016.12.01 20:57ma.hu

Westmoreland megyében, New Stantonban egy 14 éves fiú egyszerűen agyonlőtte anyját és 8 éves öccsét, míg azok aludtak, apja pedig dolgozni ment.

Jacob Remaley szépen felkelt reggel, elővette apja fegyverét, megtöltötte és várt. Majd bement szülei hálószobájába, és közvetlen közelről fejbelőtte anyját. Végül az öccse ágyánál kötött ki, akit szintén íly módon végzett ki.

A gyilkosságok után felhívta a 911-et és elmondta, hogy apja kiirtotta a családját. Kiment hozzá egy szakember a segélyegylettől, hogy lelki támogatást nyújtson, de nem ment be a házba. Jacob végül bement és magához vette a fegyvert, majd az utcán sétált lefelé. Azonban a szomszéd meglátta, ekkor öngyilkosságot próbált elkövetni.

Bár eleinte hittek neki, végül sok dolog gyanús lett a nyomozók számára, így derült fény a fiú tettére.

A fiú indítékai nem ismertek, azt tudni lehet, hogy ellentétei voltak a szüleivel, de hogy az öccsét miért ölte meg, arra senkinek sincs magyarázata.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.