Szívszaggató történet

Csak ellenőrizte a Google maps-et - belerohant egy autóba, megölve a saját gyerekét

Nyakát törte, így a helyszínen életét vesztette a 8 éves kisfiú. Húgát és anyját is kórházba kellett szállítani. A nő elismerte vétkét.

2016.11.24 13:00ma.hu

Bűnösnek vallotta magát és a bíróság is bűnösnek mondta ki azt a 38 éves nőt, aki még áprilisban balesetet okozott a Napier városához közeli új-zélandi autópályán, mely során 8 éves fia a helyszínen meghalt.

Kim Croust "csak" a Google maps-en akarta volna megnézni, hogy merre kell mennie, ám mikor felnézett, már késő volt, a sztrádán belassult a forgalom, amit nem kalkulált bele, így belerohant az előtte közlekedő autóba.

Fiának kitört a nyaka, azonnal meghalt, lányát és őt magát kórházba szállították.

Screenshot


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.