Állati

Ő itt a világ legnagyobb pitbullja, Hulk

A 72 kilós óriás annyira gyengéd, hogy "vigyázhat" gazdái újszülött kisfiára.

2016.11.14 21:22ma.hu
Barcroft Media

Marlon és Lisa German kutyája meg is puszilgathatja a kis Jacksont. Hulk már akkor is bebizonyította megbízhatóságát, amikor a család idősebb gyermekére vigyázott.

Barcroft Media

„Amikor hazahoztuk Jacksont, Hulk teljesen odáig volt érte, figyelte miközben gondoztam, és megnézte, mi a baj, amikor sírt. Ő a legtökéletesebb védelmező és bébiszitter. Kívánni sem tudnánk jobb kutyát. A szemén is látszik, hogy mennyire szereti a kisfiunkat. Persze sosem raknám a babát a földre, hogy aztán kettesben hagyjam a kutyával, de teljesen megbízom Hulkban – mesélte Lisa, az édesanya a The Sun-nak.

Barcroft Media

A pár egyébként azért kapta a legtöbb kritikát, mert engedik, hogy a kutya megnyalja a kisbabát.

Barcroft Media

Marlon, az édesapa a vezetője és tulajdonosa a Dark Dinasty K9s cégnek, amely elit őrző-védő kutyák kiképzésével foglalkozik a rendőrség, hírességek, és milliárdos ügyfelek számára.

Barcroft Media

Ő sem aggódik: "Kell hogy legyen egy falkavezér, szabályok, határok, és kötelék. Én vagyok a falkavezér, mindig én irányítok."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.