Drámai történet

"Csak újra akartam hallani a hangját" - egy meghasadt szívű apa története

Fiúgyermekük születésekor vesztette el feleségét, ám most újra hallhatja hangját, egy idegennek köszönhetően.

2016.10.31 12:23ma.hu

Sharry Buhanan-Decker belehalt a szülésbe, férje, James fájdalma feldolgozhatatlan. A gyász és a bánat közepette azonban csodálatos dolgot talált felesége számítógépén, egy file-t, amiről nem is tudta mi az, csak reménykedett benne, hogy a felesége egyik dala, amit még terhesség alatt énekelt fel a gyermeküknek. Ám a file-t nem tudta sehogyan sem megnyitni.

A Redditen tette közzé, segítséget kérve, hátha valakinek sikerül megfejtenie, mivel lehet átkonvertálni az állományt. Végül egy ismeretlen segített rajta, így a férfi és kisfiú is hallhatja eltávozott szerettük csodálatos hangját. Ennyi maradt nekik.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.