Halloween

Ezek az élethű torták a frászt hozzák az emberre

Szörnyen gusztustalan süteményeket(is) készít egy hobbicukrász, akinek ilyentájt, Halloween közeledtével igencsak megszaporodnak a megrendelései.

2016.10.28 19:00ma.hu

Katherine Dey amúgy festő és szobrász, aki New Yorkban alkot - és imád tortákat készíteni. Tökélyre fejlesztette az undorítást véresen élethű műveivel.

Némelyiknek nemhogy az elfogyasztásához, de már a megtekintéséhez is erős gyomor szükségeltetik - és ki az az őrült, aki belevágna egy csecsemő testébe?

Korunk őrülten felgyorsult világában azonban úgy látszik, már nagyon magas az ingerküszöb, mert legalább annyi rajongója - és megrendelője - van, mint ahányan szörnyülködnek rajta.

A hölgy mentségére legyen szólva, hogy például édesapja fejét is tökéletesen megmintázta - azt nem tudjuk, hogy aztán felszeletelte és elfogyasztotta-e.

Lássuk hát a bilikiborító műveket:

Facebook Katherine Dey

Kilencedik utas - az agyhalál...

Egy Valentin-napra készített csoda - bosszútorta?

Ez bizony egy csecsemő. Belevágna?


Ez egy szelídebb mű - hogy a hölgy finomabb művészetének is adózhassunk.

Pulykasült körettel, ötletes. Az ízére is kíváncsiak lennénk.

És az édesapa portréja.

Ebbe viszont biztos, hogy belevágtak. Jó étvágyat! :)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.