Megköszönte

Bud Spencer fia a Filatorigátnál fotózkodott apja graffittijével

Budapesten tartózkodik a nemrég elhunyt olasz filmsztár fia, aki Facebook-posztban köszönte meg a magyarok szeretetét, ami édesapja felé áradt.

2016.10.28 17:37ma.hu

A nyáron, 87 éves korában elhunyt Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer óriási szeretetnek és köztiszteletnek örvendett. Már a halála napján felkerült a budapesti Filatorigát legális graffitifalára a színész óriási méretű portréja.

Fia, a producerként dolgozó Giuseppe Pedersoli a nem hivatalos hírek szerint azért érkezett a fővárosunkba, hogy részt vegyen egy koncerten, melyet a híres páros, Bud Spencer és Terence Hill filmjeinek zenéjét feldolgozó, magyar zenekar, a Spencer Hill Magic Band ad szombaton este. Giuseppe, ha már itt jár, megtekintette édesapja képét a helyszínen.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.