Pentatonix

Egy hét alatt 16 millióan voltak kiváncsiak erre a Hallelujah-ra

A világ egyik legtöbbször, már-már unásig feldolgozott nótájából mégiscsak kihozták, amit eddig még senkinek nem sikerült. Csodaszép!

2016.10.27 14:11ma.hu

A texasi énekegyüttes, az 5 fiatalból álló Pentatonix egy a capella tehetségkutatón tűnt fel, melyet úgy nyertek meg, hogy tagjaik közül ketten éppen érettségiztek is közben.

Néhány év alatt elképesztő világsikerre tettek szert, feldolgozásaik, amelyeket mindennemű hangszeres kíséret nélkül, csupán saját énekhangjukkal adnak elő, hihetetlenül népszerűvé tették őket. Élő, több tízezres nézőközönséget vonzó koncertjeikre lehetetlenség jegyet szerezni.

Leonard Cohen híres dalát, amelyet már szinte mindenki elénekelt - sőt, a tehetségkutatókban a zsűritagok már az asztal alá bújnak, ha valaki ezzel próbálkozik - éteri magasságokba sikerült emelniük.

Legújabb, karácsonyra időzített nagylemezükről szól tehát a Halleluja:


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.