Megmentő

Kutya helyett tartson mókust! - Ha nem látja, el se hiszi...

Egy mókusbébi kiesett a fészkéből, minekutána a mókusanyuka elutasította a további gondozását. Szerencsére talált magának pótapukát.

2016.10.24 13:39ma.hu

Unatkozik? Tartson mosómedvét! - mondja Pepin bácsi Bohumil Hrabal örökbecsű Sörgyári capricciójában. A mosómedvét lényegesen könnyebb emberi környezethez szoktatni, de olyat, hogy egy mókus kezes háziállatként viselkedjen, még nem nagyon láthattunk.

Pedig itt van rá az élő példa - mire képes a természet. Ezt az evetkét a fiatalember nevelte fel, miután rátalált. A kismókus egy épületből esett ki, ahová valószínűleg az anyja vackolta be a fészkét.

A kis vörös tökéletesen tűri magán a hámot, hívásra kézhez jön, és minden percét együtt tölti megmentőjével.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.