30 évet kapott a nő, de a férfin ez már nem segít

Igazságot akart az apa: felesége megölte kisfiát, mert rajtakapta, hogy az apjával csalja

A 27 éves nő azért gyilkolta meg a 8 éves kisfiút, mert szegényke véletlenül meglátta, amint mostohaanyja a nagyapjával szexel.

2016.10.22 14:50ma.hu

Harminc évre ítélték Veronica Panarello-t, mert megfojtotta a 8 éves Lorist egy vezetékkel, testét pedig egy árokba dobta. A gyereknek azért kellett meghalnia, mert rajtakapta nevelőanyját saját nagyapjával, míg édesapja távol volt otthonuktól.

A férfi teljesen kiborult, elvesztette gyermekét, feleségét, állását és nem utolsó sorban saját apját is. A 29 éves Davide Stival próbál talpra állni, de nem tud megbírkózni a tragédiák sorozatával.

Egyrészt örül, hogy fia gyilkosa börtönbe került, másrészt fáj neki, hogy ez pont az ő szeretett felesége. "Sohasem volt erőszakos, úgy tűnt, hogy tökéletes anya" - mondta.

Másik fia, Diego tartja benne a lelket: "Fel kell nevelnem."


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.