Kreatív

Fantasztikus faragványok - így tököljünk Halloweenra

Jó dolog a gyermekekkel együtt farigcsálni - mutatunk pár remek ötletet.

2016.10.21 15:42ma.hu

Bár még mindig elég sokan hőbörögnek a kelta ünnep hazai meghonosodása miatt, a kis (és nagyobb) gyermekes szülők már rájöttek, hogy kiváló közös időtöltés a tökfaragás. A hangulat, amelyet a saját kezűleg faragott töklámpás ad a hűvösödő őszi estéken, meghitté teszi és megszelídíti a borongós szürke időszakot.

A sztenderd vigyorgó - és ijesztő - tökfigurán kívül számtalan kreatív megoldással színesíthetjük a dekorációnkat. Éles kés helyett sniccerrel dolgozzunk, előkerülhet a fúró, de még a süteménykiszúró formák is. A gyermekeket érdemes balesetmegelőzési útmutatóval ellátni - a tök húsát szívesen kanalazzák, illetve a mintákat is rárajzolhatják a héjra.

És most lássuk a szebbnél szebb világító lámpásokat:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.