Az illegális bevándorlók nem ismerik a női nemet

Három mozdulat, ami megmentheti a gyereked életét

Egy harcművész-tanár bemutatta azokat az alapvető önvédelmi trükköket, amit minden védtelennek ismernie kell - és azt is megmondta, miért nem szabad segítségért kiáltani.

2016.10.11 20:41ma.hu

Matt Fiddes harcművész és tanár felfedte azt a három legegyszerűbb módszert, amellyel nem csak mi magunk, hanem akár a gyermekeink is meg tudják védeni magukat az erőszakoskodó emberektől.

A három lépés célja, hogy megakadályozzuk, hogy elraboljanak és/vagy nemi közösülésre kényszerítsenek minket.

A szakember azt is elárulta, hogy ne segítséget kérjünk, ha férfiak fognak közre minket, hanem tüzet kiabáljunk.

Minden szülő rémálma, hogy valaki a gyerekét elrabolja vagy örök életre szóló lelki és testi sérülést okozzon számára. A gyerekek ráadásul sokkal nehezebb helyzetben vannak, ha ilyen szituációban találják magukat, ezért igen is meg kell nekik tanítani, mit kell vészhelyzetben tenniük.

A videón a 11 éves Melissa mutatja be mindazokat a meglepően egyszerű technikákat, ami szinte minden fiatal számára kötelező.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.