Elképesztő felvétel

Továbbra is keresi a házaspárt a drónfotós

Teljesen véletlenül fényképezte le az ifjú párt a fotográfus - továbbra is keresi őket, hátha kell nekik a kép.

2016.10.10 13:19ma.hu
Screenshot

Az útifilmeket készítő Brandon Li éppen Hongkong felett repítette drónját, mikor tudta nélkül plusz egy gyönyörű felvételt is készített. Miután a képanyagot szerkesztette, talált rá a megható pillanatra, amin épp egy ifjú párt sikerült lekapnia drónjával, amint egy háztetőn fekszenek. Nyomban meg is osztotta a közösségi oldalakon, hátha valaki magára ismer, vagy felismeri a párt. "Fogalmam sincs, kik ők, minden bizonnyal esküvői képeket készítettek vagy hóangyalosat játszottak a fűben." A fotográfus Facebook-oldala szerint még mindig nem akadt a férj-feleség nyomára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.