Szívszaggató történet videóval

A buszvezetőnek szólt a hétéves gyerek, hogy nem tudja felébreszteni a szüleit

A kislány szülei már több mint egy napja halottak voltak. Kötelességtudóan elindult az iskolába, de muszáj volt szólnia, mert otthon volt még 3 kicsi testvére.

2016.10.06 07:00ma.hu
Screenshot

Több napon át ébresztgette szüleit a 7 éves kislány, de mindhiába. Kötelességtudóan felöltözött pittsburghi otthonában és elment az iskolába, de nem bírta magában tartani aggodalmát és a buszsofőrnek elmondta, hogy nem tudja felkelteni apát és anyát.

A sofőr azonnal értesítette a hatóságokat, akik holtan találták a házban a 26 éves Christopher Dilly-t és a 25 éves Jessica Lally-t. Haláluk oka drogtúladagolás.

Ami még megdöbbentőbb, hogy a házban volt további 3 gyermek, egy 5 és egy 3 éves, illetve egy 9 hónapos.

Bár mind sértetlenek voltak, kivizsgálásra kórházba szállították és kezdeményezték elhelyezésüket.

Az eset újra felhívta a figyelmet a járványszerű drogtúladagolás problémájára és negatív hatását a családokra.

Csak Allegheny megyében az elmúlt egy évben 422-en haltak meg kábítószer túlhasználat miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.