Állati...

Hogyan lehet rettegve szeretni? Megmutatjuk!

Ezt a videót nézve percekig nem tudtunk megszólalni. Egy bántalmazott, harcoltatott kutya a rács mögött...

2016.09.29 13:52ma.hu

Sok mindent látunk az interneten jártunkban-keltünkben, lehet, meg is kérgesedünk kicsit a napi aktualitások láttán - ez a videó mégis hihetetlenül szívszorító.

Egy kényszerharcoltatott kutya az állatvédők munkájának köszönhetően biztonságos menhelyre került, és megkezdhették rehabilitációját.

Ember legyen a talpán, aki nem teszi fel a kérdést, hogyan lehet olyan lelki sérüléseket okozni egy állatnak, amelyeket ez a straffordshire terrier átélhetett.

Elképesztő rettegés árad a kutyából - evvel párhuzamosan pedig olyan szeretetigény- és hiány, ami végül győzedelmeskedik rajta, mire oda mer kúszni a simogató kezekhez. Nézzék a tekintetét...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.