Meglepetés

Esküvő a Central Parkban, és egyszercsak Tom Hanks

Nálunk Harrison Ford közvetlenkedik az utca emberével - Tom Hanks viszont New Yorkban lepett meg egy ifjú párt.

2016.09.28 08:06ma.hu

A híresen közvetlen hollywoodi legenda éppen a Central Parkban kocogott, amikor belebotlott egy esküvői menetbe.

A legtermészetesebb módon állt be közéjük fotózkodni, kedvesen elbeszélgetett a menyasszonnyal és a vőlegénnyel, akik láthatóan odavoltak a filmszínész lazaságától.

Bár mondhatnánk, hogy ezzel fotobombot csinált - azaz "oda nem illően" beletrollkodott a fényképekbe, valószínűleg senki nem vette rossz néven tőle ezt a kis megmozdulást.


A jelen lévő esküvői fotós természetesen szorgalmasan kattingatott, és később Tom Hanks is megosztotta Instagramján a közös képet, ezzel kívánva boldogságot az ifjú párnak.

Jó látni, hogy ilyen természetesen viselkedő, hegyi gorillák kísérete nélkül is emberek közé merészkedő hírességek is vannak a világon.


Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx.

Tom Hanks (@tomhanks) által közzétett fénykép,

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.