Marketing

Kigyúrt, kockahasú pasik pózolnak menhelyi árva kutyákkal

Örökbe lehet fogadni ezeket a gyönyörűségeket - Jó, de mit csináljak aztán a kutyával?

2016.09.26 19:00ma.hu

Külföldön már bevett szokás, hogy a menhelyen senyvedő árva állatoknak jótestű fiatalemberek segítségével keresnek gazdit. A célközönség nyilvánvalóan a női nem - őket amúgy is könnyebben lehet megcélozni érzelmi síkon.

Most az Etyeki Állatvédő Egyesület is készített egy fotósorozatot, ahol két fiatalember mutatja meg testi képességeit a jó ügy érdekében. Természetesen a kutyusokkal együtt szerepelnek a fotókon, de az internet népe valahogyan a dagadó muszklikra koncentrál inkább.

A kommentek között mókás reakciók olvashatóak, többek között:

* "Azt írják, ivartalanítás után fogadhatóak örökbe. Hát akkor meg már minek?"

* "Jó, de mit csináljak a kutyával?"

* "Féregtelenítés megtörtént, chip van bennük?"

Mivel valóban nagyobb reakciómennyiséget vált ki így a gazdira váró kutyusok albuma, és igazán megható, hogy hazánkban is képesek ilyesmit felvállani az erősebb nem erre alkalmas tagjai - bízunk benne, hogy megnövekedik az örökbefogadó-kedv.

Természetesen a kutyákról beszélünk:)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.