Végzet

Szívszorító: pár nap különbséggel halt meg az a fiatal pár, akikről a Csillagainkban a hiba hőseit mintázták

Mindketten cisztás fibrózisban szenvedtek.

2016.09.23 10:55ma.hu
FB official

Hétfőn halt meg Dalton Prager, az a 25 éves fiatalember, akiről a nagysikerű Csillagainkban a hiba című film halálosan beteg főhősét mintázták.

Felesége, Katie aznap megható posztban búcsúzott férjétől - akit öt nappal később követett a halálba.

A fiatalok a Facebookon ismerkedtek meg, és 2011-ben összeházasodtak. Mindketten ugyanabban a gyógyíthatatlan betegségben, cisztás fibrózisban szenvedtek, és bár figyelmeztették őket, hogy a megemelkedett fertőzésveszély miatt állapotuk súlyosbodhat, úgy döntöttek, vállalják a kockázatot.

Katie azt mondta, inkább él nagyon-nagyon boldogan még öt évet, mintsem még huszat kevésbé boldogan.

Katie búcsúja Daltontól


Két évvel ezelőtt kórházba kerültek súlyos fertőzés miatt, azonban 2015-ben mindketten új tüdőt kaptak, és boldogan tervezgettek egy nagy, közös utazást. Azonban a tüdőátültetés szövődményei miatt ez nem valósulhatott meg.

2016 júliusában még együtt tudták ünnepelni ötödik házassági évfordulójukat, aztán mindkettejük számára folytatódtaka kezelések, ráadásul két külön városban.

Súlyos állapota ellenére Katie nagyon szerette volna utoljára látni férjét, azonban ez már nem történhetett meg.

Katie halálát édesanyja közölte a pár közös Facebook-oldalán.

Katie is elment...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.