A szomorú valóság

Angelina Jolie és Brad Pitt viaszmásai is beadták a válási papírokat

Elválasztották egymástól az egykori sztárpár viaszmásait is, hogy tükrözzék a valóságot.

2016.09.22 19:36MTI

Tisztes távolságba helyezte egymástól Angelina Jolie és Brad Pitt viaszmásait a londoni Madame Tussauds múzeum, meglovagolva a sztárpár válásáról szóló hírt.

Az intézmény szóvivője szerdán elmondta, hogy az Angelina Jolie és Brad Pitt különválásáról szóló hírek felröppenését követően azonnal akcióba lendültek annak érdekében, hogy a múzeumban lévő viaszfigurák tükrözzék a valóságot.

Fotó: Facebook

“A pár tagjainak viaszmásai, amelyek 2013-ban készültek el, szét lettek választva, és immár tisztes távolságban vannak egymástól. Angelina továbbra is Nicole Kidman társaságában látható, míg Brad Pitt csatlakozott többszörös filmbeli partneréhez, Morgan Freemanhez” – tette hozzá a szóvivő.

Ezt követően csütörtökön már a Sydney-i múzeumban is elvégezték a változtatásokat, de ők egy lépéssel tovább haladtak, ők teljesen eltüntették a két sztár viaszmását. A szóvivő szerint nem tervezik, hogy egyszer is visszakerülnek a bemutatóterembe.

A TMZ.com celebportál kedden jelentette, hogy Angelina Jolie “kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva hétfőn beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.