Válás

Marion Cotillard tagadja, hogy ő hódította el Brad Pittet

A francia színésznő közleményben reagált a sajtóban megjelent pletykákra. Közölte, boldog kapcsolatban él, és épp gyereket vár élettársától.

2016.09.22 12:31MTI

Marion Cotillard visszautasította, hogy bármi köze lenne Angelina Jolie és Brad Pitt válásához. A francia színésznő egyúttal bejelentette, hogy gyermeket vár élettársától.

A 40 esztendős Cotillard az Instagramon tagadta szerdán a felröppent pletykákat arról, hogy romantikus kapcsolatba keveredett volna Pitt-tel, akivel együtt forgatta a közelmúltban az Allied című történelmi drámát.

Az Oscar-díjas színésznő (Piaf, Rozsda és csont) azzal magyarázta megszólalását az ügyben, hogy "ez a dolog olyanokat is érint, akiket szeretek". Hangsúlyozta, hogy évek óta él együtt társával, akitől fia született, és éppen most várják következő gyermeküket. "Ő a szerelmem, a legjobb barátom, és az egyetlen, akire szükségem van" - fogalmazott Guillaume Canet francia színészre utalva.

Start #allied #robertzemeckis

@marioncotillard által közzétett fénykép,

Sorait azzal zárta: reméli, hogy Angelinának és Bradnek, akiket nagyon tisztel, és akik most indulatokkal terhes időt élnek át, végül sikerül megnyugodnia.

A 41 éves Jolie hétfőn adta be a válókeresetet férje, hat gyermekük apja ellen kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A bulvársajtóban azóta számos találgatás merült fel a válás okáról, ezek között Cotillard neve is felröppent.

Jolie és Pitt tízévi együttélés után 2014-ben házasodott össze, a Brangelinaként emlegetett álompár házasságának felbomlása bejárta az egész világsajtót. A két sztár ugyanakkor magánélete tiszteletben tartását kérte a médiától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.