Megható történet

Egy nappal az esküvője előtt halt meg az agydaganatos lány

Egy hónappal azután, hogy diagnosztizálták nála a betegséget, találkozott élete szerelmével. Ám ez sem volt elég ahhoz, hogy legyőzze a rákot 25 évesen.

2016.09.20 08:05ma.hu
Screenshot

Anna Swabey még 2015 januárjában találkozott vőlegényével, Andrew Bell-lel a Tinder randialkalmazás segítségével, egy hónappal az után, hogy agydaganatot diagnosztizáltak nála. Ám hiába a sok kezelés és a mindent elsöprő szerelem, egy nappal az esküvő előtt ment el Anna.

Inside My Head blogján számolt be arról tavaly év végén, hogy már az eljegyzés is megvolt. Mindaddig ugyanis nem hitte volna, hogy megtalálja a szerelmet, hogy férjhez megy valaha is, és saját családja lesz, ezért a lánykérés nagyon szíven ütötte, de természetesen igent mondott.

Saját bevallása szerint Andrew a legsötétebb napjaiba vitt ragyogást, és hogy tudják, hogy egyszer ennek vége lesz, de azt ők sem sejtették, hogy ennyire hamar.

Megtartották a lánybúcsút is, nagyon készültek az esküvőre, mikor jött a drámai hír. Testvére posztolta a Facebookra, hogy békében távozott agydaganattal küzdő húga, akinek kitartására és erejére egész családja büszke volt.

Mielőtt azonban meghalt volna, tett egy hatalmas lépést annak érdekében, hogy mások ne járjanak úgy, mint ő: egy kisebb vagyont gyűjtött az agyrák kutatásához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.