Sztár - allűrök nélkül

Bárki kaphat Leonardo DiCapriótól is útbaigazítást

A turistáknak fel sem tűnt, hogy az Oscar-díjas Leótól kérnek segítséget!

2016.09.19 20:43ma.hu

Vakszerencse, mondhatnánk. Mert az idősödő házaspár bizony nem ismerte fel Hollywood egyik legnagyobb sztárját, Leonardo DiCapriot.

A pár valószínűleg turistaként érkezett New Yorkba és igen tanácstalanul keresték, merre is kellene menniük, amikor egy szimpatikus fiatalember, aki éppen kutyáját sétáltatta odament hozzájuk, hogy útbaigazítsa őket.

Nem kértek sem aláírást, sem fotót, csupán megköszönték a sztárnak, hogy a mobilos térképen eligazította őket. A párnak még az sem volt gyanús, hogy körülöttük emberek könyörögtek DiCapriónak egy szelfiért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.