Conchita Wurst kicsit másképp

A világ leghosszabb szakállú nője

Guinness világrekordot ér Harnaam Kaur arcszőrzete, tekintve hogy nő.

2016.09.10 18:48ma.hu

Harnaam Kaur világhírnévre tett szert 15,5 centiméteres szakállának köszönhetően. Ő jelenleg ugyanis a legfiatalabb nő a világon, aki ilyen hosszú arcszőrzettel rendelkezik. A testpozítív szemlélet mellett harcoló 24 éves modell borzasztó éveket tud maga mögött, de mára sikerült legyőzni önutálatát, megbirkózott külsejével, és hasonló cipőben járókon segít legyőzni önmagukat.


Nem ő az első

Akad a történelmünkben korábbról is szakállas nő, Baroness Sidonia de Barcsy, azaz báró Barcsy Szidónia, akinek fia, a liliputi Nicu születése után nőtt szakálla.

A legújabb őrület: kishableány-színű szőrű férfiak

Instagram (fest300)

Már régóta tudjuk, hogy a hajfestés nem csak a lányok-asszonyok privilégiuma. Sőt, nemrégiben a neonszínűre festett hónaljszőrzet jött divatba. Mivel lehet ezt még überelni?

Hormonzavar állhat a szőrösödés mögött?

A nőknél előforduló fokozott szőrnövekedés okozta kellemetlenség sajnos csak átmenetileg orvosolható a szőrtelenítési eljárásokkal, ugyanis a probléma mögött hormonális okok állnak>>>

Szakállasok kiskátéja - tippek az arcszőrzet profi karbantartásához

A szakáll a férfiak éke, pláne, ha ápolt és rendesen karban van tartva. Lássuk mire érdemes odafigyelnie annak, aki szakállnövesztésre adja az arcát >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.