Erőszak és depresszió

Döbbenetes titok áll a csodálatos felvételek mögött

A pokol legmélyéről indult az a nő, akinek a képeiről ma már a test és a lélek harmóniája árad.

2016.09.04 11:05ma.hu
Heidi Williams Instagram

A poszttraumás stressz szindrómában (PTSD) szenvedő Heidi Williams komoly depresszióval is küzdött, miután megerőszakolták. Az öngyilkossági gondolatokkal komolyan küzdő nő számára végül a jógagyakorlatok vittek színt újra az életébe, olyannyira, hogy most már ő ad reményt hasonló helyzetet átélt nőknek.

"A poklot jártam meg, a jógában azonban megbocsátást találtam. Újra biztonságban, békében élek és elfogadtam magam" - mondta.

Létrehozott egy online támogatói csoportot és a közösségi médián keresztül is segít hasonló cipőben járó embereken. Szeretné ugyanis átadni, hogy a depresszió, a szorongás és a PTSD helyett is van élet.

Heidi Williams Instagram


Heidi Williams Instagram


Heidi Williams Instagram


Heidi Williams Instagram


Heidi Williams Instagram


Heidi Williams Instagram


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.