Show must go on

Hajdú Péter folytatja: a Frizbivel együtt visszatér

A tévés 6 év után igazol vissza az ATV-hez, Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsora októbertől vasárnaponként látható a képernyőn.

2016.08.31 16:35ma.hu

Október 9-én indul az ATV képernyőjén az Esti Frizbi Hajdú Péterrel, amely átalakított díszletben, izgalmas, érdekes vendégekkel és témákkal vasárnaponként kerül majd képernyőre. Hajdú Péter az ATV idei rekordigazolása, az Esti Frizbit pedig a legnagyobb saját gyártású showműsorának szánja a csatorna 2016 őszén - írja a csatorna.

Címlapsztorik, sztárok, kemény kérdések, forró témák - Hajdú októbertől a tőle megszokott alapossággal járja körbe azokat a témákat, amikről mindenki beszél, amik mindenkit érdekelnek. Műsorában a már jól ismert belemenős beszélgetések mellett helyet kapnak majd olyan sztárinterjúk is, melyekben eddig ismeretlen oldalukat is megmutathatják a vendégek.


Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.