Rapper

Rihanna exe, Chris Brown fegyverrel fenyegetőzött

A popsztár házához kivonult a rendőrség, miután egy nő a 911-es segélyhívó számon segítséget kért a hatóságoktól.

2016.08.31 07:53MTI

Lapértesülések szerint az énekes fegyverrel fenyegetett meg egy nőt. A rendőrség átkutatta Brown Los Angeles-i házát, majd őrizetbe vette az erőszaktól nem idegenkedő sztárt.

Házkutatás után őrizetbe vette a rendőrség Chris Brown amerikai énekest Los Angeles-i házában azzal a gyanúval, hogy lőfegyverrel fenyegetőzött - közölték a helyi hatóságok.

A popsztár házához órákkal korábban vonult ki a rendőrség, miután egy nő a 911-es segélyhívó számon segítséget kért a hatóságoktól.

A 27 éves Brown őrizetbe vételét megelőzően Instagram-oldalán tagadta bűnösségét, és azt mondta, arra ébredt, hogy rendőrök vannak az otthona körül, és arra várnak, hogy megkapják az engedélyt a Los Angeles-i Tarzana negyedben fekvő ház átkutatására.


A TMZ.com és a Los Angeles Times című helyi napilap korábban arról számolt be, hogy az énekes fegyverrel fenyegetett meg egy nőt.

Nem ez az első eset, hogy a popsztár erőszakos cselekménnyel kerül összefüggésbe. 2009-ben Brown akkori barátnőjét, Rihannát bántalmazta. Az énekesre korábban, különféle erőszakos cselekedetek miatt kiszabott próbaidő tavaly járt le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.