Életjel Mentőcsoport

Szívbemarkoló állatmentés Szolnokon - videóval!

Egy kocsibejáró alatti átfolyóban fialt meg egy kutya, a kis család azonban az esetleges rosszakarók, illetve egy esős időjárás miatt veszélybe kerülhetett volna...

2016.08.29 08:30ma.hu
Életjel Mentőcsoport

Lakossági, illetve önkormányzati felkérést kapott az Életjel Mentőcsoport, miszerint Szolnokon egy kocsibejáró alatti átfolyóban egy kutya megfialt, és a kölykök a rosszakarók, illetve egy esetleges esős időjárás miatt veszélyben lehetnek - tájékoztatta a ma.hu-t Turi László elnök-parancsnok.

"A kiskutyákhoz a beton áttörésével jutottunk, így ikeresen kiemeltük a hat picit, majd kicsalogattuk az anyukájukat is. A Közterületfenntartó egy munkatársa mindvégig biztosította a munkavégzést" - tette hozzá a szakember.

A kutyusok befogadókhoz kerültek, az átfolyó helyreállítását az önkormányzat városfenntartási osztály vállalta magára.

Életjel Mentőcsoport





Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.