Nemzetközi Kutya Nap

Ilyen szeretetre is csak egyfajta lény képes a földön

Nézzék meg, hogyan örül egy gazdájától ellopott kutya, amikor két év után visszakerül imádott társához!

2016.08.26 19:25ma.hu

Szívszorító látvány tárul a szemünk elé ezen a felvételen, ami a Nemzetközi KutyaNap alkalmából terjed óriási sebességgel az interneten.

Két év után került vissza ez a staffordshire terrier gazdájához. Megható pillanatoknak lehetünk szemtanúi: az első másodpercek tétovaságát elképesztő örömmámor váltja fel, amint a kutya megbizonyosodik arról, hogy nem álmodik, valóban, újra imádott gazdájával lehet.


Évekkel ezelőtt a wisconsini José Columbus elvált feleségétől, elvesztette lakását, és kénytelen volt az autójában lakni. Egyetlen vigasza húséges társa, a Káosz névre hallgató kutya volt.

"Ő segített át engem az addigi nehéz időszakokon is, mindenhová magammal vittem, de kénytelen voltam egy barátomra bízni, amíg nem rendeződik a helyzetem" - mondta a férfi.

A kutya azonban különös körülmények között eltűnt az állítólagos barátjától. José vigasztalhatatlan volt, nem hitte, hogy valaha is viszontlátja Káoszt.

Egy hihetetlen véletlennek köszönhetően azonban újra együtt lehetnek. Egy állatmenhely hívta fel őt két évvel később, hogy megtalálták a kutyáját - őt, a gazdát pedig a mikrocsipnek köszönhetően azonosították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.