Megható történet

A haldokló cica gazdái kezét fogta az utolsó közös útjukon

A 15 és fél éves macska jól tudta, hogy lejárt az ideje, de erősebb volt, mint gazdái.

2016.08.24 17:56ma.hu

Andrew, a macska, még kölyökkorában került a családhoz, majd több mint 15 boldog évet töltöttek együtt. Észre sem vették, hogy a cica közben megöregedett, egyre betegesebb lett. Minden napját végigdorombolta, hiszen mindenki szerette, de aznap, mikor már erre sem volt képes, gazdái tudták, hogy eljött az idő.

Bár volt még remény bennük, kocsiba tették és indultak az állatorvos, szorosan fogták egymás kezét, ám a macska tudta, hogy ő már nem tér haza. Odarakta kis mancsát, jelezve, hogy már felkészült arra az útra, amit majd egyedül kell már megtennie. Gazdái szerint erősebb volt mindannyiuknál.

Az internetre felkerült képek hatására többen is megosztották hasonló élményüket.




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.