Hefner élete végéig ott maradhat

Elkelt a híres Playboy-villa

A Beverly Hills közelében 1927-ben épült birtokon álló Hefner-villa gótikus Tudor-stílusban épült, a Playboy 1971-ben vette meg 1,1 millió dollárért.

2016.08.16 21:57MTI

Új tulajdonosa van a Playboy-alapító Hugh Hefner Los Angeles-i birtokának, szomszédja, Daren Metropoulus üzletember vásárolta meg százmillió dollárért (27,5 milliárd forint).

A Playboy-villa néven közismert birtokot januárban dobták piacra 200 millió dollárért. A 33 éves üzletember kedden jelentette be a tulajdonszerzést.

Getty images

A megállapodás értelmében Metropoulos a közeljövőben nem költözik a birtokra, mivel a Playboy magazin 90 éves alapítója élete végéig a villában lakhat. Utána az üzletember egyesíteni fogja az öthektáros ingatlant saját szomszédos kéthektáros birtokával. A két ingatlan annak idején egyetlen tulajdonban volt.

A Beverly Hills közelében 1927-ben épült birtokon álló Hefner-villa gótikus Tudor-stílusban épült, a Playboy 1971-ben vette meg 1,1 millió dollárért. Számos korábbi látogatója szerint a villa rossz állapotban van. A birtokon három épületet tartanak fenn az állatok számára, de kisállattemető, teniszpálya, vízesés, úszómedence és edzőpálya is található a területen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.