Szerelem első látásra

Katinka az első randikérésekre Shane Tusupnak még csak nem is válaszolt. Tudod, miért?

Ma már úgy jellemzi kapcsolatukat Katinka, hogy élete elképzelhetetlen Shane nélkül, mivel egész nap együtt vannak, szinte már összenőttek egymással. De nem volt ez mindig így: Katinka először faképnél hagyta Shane-t.

2016.08.13 14:00ma.hu

Hosszú Katinka és Shane Tusup 2008-ban lett egy pár, 2013-ban pedig össze is házasodtak. Az, hogy az úszónő ilyen rendkívüli teljesítményt nyújt, abban férjének is hatalmas szerepe van. "Az életem elképzelhetetlen Shane nélkül. Összenőttünk, egész nap együtt vagyunk - jellemezte kapcsolatukat Hosszú.

Facebook

Katinka 2008-ban éppen a tengerentúlon járt, mikor először találkoztak. Egymás mellett úsztak a medencében, mikor Shane megszólította, de a lány egy szavát sem értette, olyan gyorsan beszélt. Tusup nem adta fel, bár már kezdte úgy érezni, hogy hiábavalóak próbálkozásai, hiszen minduntalan kosarat kap. Már négyszer elhívta randevúra Katinkát, aki még csak le sem reagálta az invitálást.

A sportolónő egyik nap szobatársának arról panaszkodott, hogy nagyon tetszik neki az amerikai fiú, de egy szavát sem érti, ekkor derült ki, hogy mindössze a nyelvi nehézségek akadályozzák a szerelem kibontakozását.

Ennek ellenére sokáig titkolták kapcsolatukat. A 2012-es olimpia kudarca után viszont úgy döntöttek, hogy megerősítik kötelékeiket, összeházasodnak, és minden erőbedobással tovább folytatják a munkát, közösen, együtt.

MTI Fotó: Kovács Anikó

Kapcsolatukat úgy jellemzik a szakemberek, hogy bonyolult, de nem egészségtelen. A szerelem pedig nem csak a nehézségeken segíti át őket, hanem csúcsra is emeli. Miközben Hosszú versenyez, Tusup a medence mellett küzd együtt feleségével.

"Életem szerelme, köszönöm, hogy részese lehettem csodálatos utadnak. Nagyon büszke vagyok minden csepp vérre, verejtékre és könnyre, amit az elmúlt négy évbe beleadtál. Tudom, hogy rengeteg hullámvölgy és hiba volt az úton, de végül minden tervünk a lehető legjobbkor jött össze egy olyan pillanatban, amit sosem felejtek és amire mindig vigyázni fogok. Köszönöm, hogy négy évvel ezelőtt kockáztattál velem és bíztál bennem, mikor még én magam sem bíztam magamban. Te vagy az én hősöm és Te adsz nekem ihletet." - nagyjából ez olvasható Tusup közösségi oldalán a szerelmes levélnek is beillő bejegyzésben.

Nézze meg Katinkáékat nem edzőruhában!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.