Gasztronómia

Látott már ilyet? Svéd hal ízű kekszszendvics

A nagy nemzetközi kedvenc már tényleg számtalan őrült változatban megtalálható, de ez a limitált példányszámú kiadás tényleg nem vicc.

2016.08.12 16:40ma.hu

A mi nagy kedvencünk a pilótakeksz, de már jó ideje kapható Oreo is hazánkban, amit eleinte csak úgy jellemeztek a hazai íz megszállottjai, hogy két koksz között egy kis gitt, mára azonban nálunk is nagy népszerűségnek örvend az édes krémmel töltött kekszszendvics.

A legújabb, korlátozott kiadás pedig svéd hal ízű, de nem kell megijedni, a Swedish Fish egy teljesen hétköznapi, zselés édesség, ami hal alakú és cseresznyés ízű, a svéd Malaco kezdte gyártani még az ötvenes évek végén főként az amerikai piacra.

Bár még sosem ettünk ilyet, állítólag nagyon finom.

Screenshot


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.