Cukiságok

Zseniális előtte - utána kutyaportrék a fodrásznál

'Bolyhos' címmel készített fotósorozatot egy állatfotós kedvenc házörzőinkről egy kis kozmetikázás után. Mert ugyebár a szépségért meg kell szenvedni!

2016.07.27 19:30ma.hu

"Mindig lefotóztam a kutyákat a hajvágás előtt és után, és nagyon viccesnek találtam, hogy mintha nem is ugyanaz a kutya lenne a két fotón" - mesélte Grace Chon, állatfotós. Innen jött egy új projekt öltete. Minden kutyánál egy kicsit több időt hagyott ki két vágás között, hogy látványosabb legyen a különbség, és a ma oly népszerű, előtte-utána sorozattal állt elő.

Bolyhosnak keresztelt munkáiról így vélekedett:
"Van valami vicces abban, hogy mi látjuk a kutyákat borzasan, de ők így sosem látják magukat. Azt akartam, hogy ez a sorozat mutassa be azt az extrém, nem megszokott kozmetikai eljárásokat, amit mi, itt az USA-ban mindennapinak gondolunk."

Arra próbált törekedni, hogy az egyedi fazonok és frizurák összhangban legyenek a kutyák személyiségével. Az ilyen művészi vágások akár több órán át eltarthatnak. Minden kutya tehetséges fodrászok által lett megmunkálva, akik már művésznek számítanak a szakmájukban.

Jó csemegézést a képek között, bőven van miből választani!

Biggie Smalls a művelet előtt...

Képek: Bored Panda


...és utána


Rocco szemek nélkül...


...és jééé, vannak szemei!


Herman, a golyó


Herman, a mosolygós


Raider, még nagyon bolyhosan...


...és kevésbé bolyhosan


Lana, a zselézett hajú


Lana, a hercegnő


Athena a nyírás előtt...


..és csinire fodrászolva


Teddy, aki egyenlőre keveset lát


Teddy, a már sokat látó punk


Yuki ( ő aztán tényleg semmit nem lát)


Yuki, a megfodrászolt pálmafa


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.