Royal Family

György herceg, a három éves divatdiktátor

Az elsőszülött György herceg ma ünnepli 3. születésnapját. Ennek alkalmából szedtünk össze néhány képet, amelyen nemcsak remekül pózol, de fintoraival a népet is kiosztja!

2016.07.22 13:40ma.hu

A kis herceget millióan figyelték már a megszületése pillanatában is. Ma már azok is nyomon követik, akik annó nem mutattak iránta nagy érdeklődést. Hogy miért? Mert György óriási forma. Nemcsak azért, ahogy a fotókon pózol, mint egy kis divatguru, hanem mert az arcáról mindig le lehet olvasni, hogy épp mit gondol hercegi kötelezettségeiről. Hiába a protokoll, a kis srác látványosan tud unatkozni a legtöbb családi eseményen. Imádjuk!

Fotók: Instagram/kensingtonroyal





Az első négy képet a család osztotta meg a közösségi médiában. Boldog születésnapot kívánnak a kis hercegnek, és köszönik a beérkező köszöntéseket és ajándékokat.
György ezeken a képeken úgy pózol, mint egy igazi modell. Mondjuk avval tökéletesen tisztában van, hogy mindenki oda van érte. Apró lányka szívek milliói dobognak meg e képek láttán,de nem csodálkoznánk, ha kiderülne, hogy az úrfi már rég elkelt.

És most következzenek azok a képek, melyeken György az úri modort és a protkollt félretéve az egész világ elé tárja, hogy mit is gondol a kötelező programokról.

Jézusom, ez de unalmas, menjünk haza!

II. Erzsébet királynő 90. születésnapját ünnepelte a család, a Buckhingam Palota erkélyén, 2016. április 21-én.

Lehet maga az amerikai elnök, de nem kellett volna fürdés közben zavarnia!

2016. áprilisában maga az amerikai elnök, Barack Obama látogatta meg Vilmosékat otthonukban, a Kensington Palotában.

Vajon mikor lesz már ennek vége? Éhes vagyok!

Nem mindenki élvezte úgy a helikopterezést.

Tök jó, pont erre vágytam a reggeli palacsinta helyett...

2014. áprilisában Új-Zélandra utazott a családjával.

Rémes ez a kötelező bájolgás, és fura a néni mosolya.

Szüleivel Ausztráliába kellett mennie, ahol a reptéren Tony Abbott, az ausztrál miniszterelnök fogadta őket.

Király vagyok, ennyi!

A fintorokon túl György viszont egy igazi angol gentleman. Láttak már valaha ennél aranyosabbat?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.