Több mint 2,6 milliárd kattintás

Újabb akadályt ugrott meg a Gangnam Style

Psy dél-koreai popsztár videója helyi idő szerint vasárnap délután három óra körül átlépte a 2,6 milliárd kattintást.

2016.07.03 18:32MTI

Psy 2012-ben megjelent, lovaglást utánzó táncmozdulatokkal kísért megaslágere mindössze 160 nap alatt érte el az egymilliárdos nézőszámot, ezzel akkor rekordot állított fel.

Idén január 20-án a videót több mint 2,5 milliárd alkalommal töltötték le, ez is rekordnak számított, amit öt hónappal a korábbi, 2,4 milliárd kattintásos korábbi csúcs után állított fel Psy dala.

A YouTube videomegosztó csatornának a rapper-énekes felvétele miatt 2014 márciusában fel kellett emelnie a letöltésszámláló maximális értékét 9 trillióra. Előtte 2,1 milliárdig tudott számolni a szoftver.

Psy más számai is népszerűek, a Gentleman, a Hangover, a Daddy és a Gangnam Style duettelőadása mind túlvannak a 100 milliós kattintásszámon, ezzel ő lett az első dél-koreai énekes a világon, akinek öt dalát is százmilliónál többen töltötték le a YouTube-on.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.