Make up

Döbbenetes! Ez az arcfestés magasiskolája

Zseniális tehetségű az a make-up-művész, aki saját magát alkotja mássá - csupán smink segítségével. Azzá festi magát, akivé csak akarja.

2016.06.23 09:20ma.hu

Lucia Pittalis nem egyszerű sminkmester - a hölgy festőművész. Mindemellett megrögzött film-színház- és muzsikarajongó.

Adná magát a lehetőség, hogy bárki ötvözze hobbiját és szakmáját a képességeivel, de itt jóval többről van szó. Elképesztő technikával és ügyességgel fejlesztette tökélyre az arcbeli átalakulást. Fotókat, videókat, mozifilmeket tanulmányoz, korabeli kellékeket vásárol, és háttérzene mellett kreálja önmagára műveit.

Külön kiemelendő, hogy a festéken kívül semmiféle plusz anyagot, sem maszkot, sem szilikonpótlást nem tesz fel az arcára, csak a színekkel-fényekkel játszik.

Nézzék végig, és ámuljanak, nekünk leesett az állunk, és még mindig keressük. Majd szólunk neki, hogy fesse nekünk vissza :)

II. Erzsébet

Képek: Bored Panda

Al Pacino a Keresztapából


Hulk Hogan


Jim Morrison


Johnny Depp - visszafelé :)


Gene Wilder


The Blues Brothers


Iggy Pop


Rocky - Sylvester Stallone



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.