Divat

Nem ciki, hanem cuki összeöltözni

Néhány éve még az ikrek körében is "cikinek" számított, ha a szüleik ugyanolyan ruhába öltöztették őket, most viszont újra hódít az egyforma ruha! Ma már nem csak a testvérek öltöznek össze, hanem újra láthatjuk a szüleikkel azonos ruhát viselő gyerekeket illetve gyerekeikkel összeöltözött szülőket.

2016.06.09 20:55ma.hu

Nem ciki, hanem cuki összeöltözni! Pláne, ha anya és gyermeke bújik hasonló ruhába.

Külföldön is divat a direkt-összeöltözés, a sztáranyukák is gyakran öltenek magukra hasonló ruhát csemetéikkel. Természetesen a már most divatdiktátornak tartott Suri Cruise is folyton hasonlítani szeretne gyönyörű édesanyjára, Katie Holmesra, és Victoria Beckhamék is ügyelnek erre. Jennifer Garner és lánya, Violet is szívesen húz magára egyformát, Gisele Bündchennek és kislányának pedig még a fürdőruha alsójuk is egyezik. Szívesen öltöznek össze Madonnáék, Jennifer Lopezék és Gwen Stefaniék is, a felsorolásból természetesen Kim Kardashianék sem maradhatnak ki.

Bármennyire is tűnnek divatdiktátornak a kicsik, egyelőre elsődleges szempont a praktikusság és a kényelem. A saját, kiforrott egyéniségük csak kamaszkorra alakul ki, a kísérletezés időszakába pedig bőven belefér, ha a szüleiket utánozzák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.