Óriási bejelentést tett a néhai hercegnő tesvére

Mostantól bárki megszállhat Diana hercegnő gyermekkori otthonában

Sőt, akár álomra is hajthatja a fejét régi hálószobájában.

2016.05.28 17:47ma.hu

A néhai Diana testvére, Earl Spencer a napokban óriási bejelentést tett, a család megnyitja az Althorp házat a közönség előtt, így bárki eltölthet pár meghitt napot a néhai hercegné gyermekkori otthonában - írja a Hirado.hu.

Az épületben összesen 90 szoba található (Fotó: Getty Images)

Diana a gyönyörű 500 éves kúriában cseperedett fel és sírja is a birtok tavának kis szigetén található. Spencer gróf és neje, Karen a NBC News-ban jelentették be, hogy a ház ajtaja ezentúl nyitva áll a hétvégéken a vendégek előtt. A befolyó pénz a család non-profit alapítványának bakszámlájára kerül majd.

A könyvtár (Fotó: Facebook)

A vendégek olyan helyiségekbe is betekinthetnek, ami eddig el volt zárva a nyilvánosság elől, sőt Diana szobájában is álomra hajthatja majd bárki a fejét. Az épület 90 szobájából eddig csupán 19 volt látogatható, mely szám a borsos 27 ezer font ellenében természetesen nagy mértékben megnövekszik.

A szalon (Fotó: Facebook)

Ezért a kisebb vagyonért 2 ember tölthet el egy hétvégét az 1508-ban épült kastélyban, melyhez óriási park és zöldellő kertek tartoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.