Váratlan baki

Hatalmas bukás a tehetségkutatóban - a zsűrinek az álla is leesett

A tornász fiúk eddig hiba nélkül teljesítettek, ezért is volt váratlan az, ami történt.

2016.05.28 16:03ma.hu

A Britain's Got Talent minden zsűritagja egyszerre ugrott fel a székéből, amikor a Togni fiúk akrobatikus tornaprodukciójába baki csúszott - írja a Hirado.hu.

Egyikük a hátán fekve forgatta a másikat, majd egy rossz mozdulat következett és a testvérek a földre estek. Persze egy gyors "minden rendben lesz, meg tudjuk csinálni" szemkontaktus felvétel után újra megtalálták a helyes ritmust és végül parádésan fejezték be szereplésüket. Akár a profik, pedig még csak 20 évesek.

Amanda Holden, aki felsikoltott a látványtól, szinte remegett zsűritársai véleménye miatt, de még a megmondóember, Simon Cowell is csak azzal tudta biztatni a srácokat, hogy ettől lett még izgalmasabb a produkciójuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.