Hollywood

Daniel Craig 68 millió dollárt utasított vissza

Kétség sem fért eddig sem hozzá, hogy Daniel Craig megunta a 007-es-filmeket, hiszen már hónapokkal ezelőtt kategorikusan kijelentette: "Előbb török el egy poharat és vágom fel az ereimet egy szilánkkal, mint hogy újra James Bond legyek".

2016.05.19 12:37ma.hu
Facebook Non Official Fanpage

Már hónapok óta pletykálják, hogy a színész a Spectre után nem lesz többé 007-es ügynök, most egy újabb forrás is megerősítette a hírt - írja a hirado.hu. Ehhez képest később úgy nyilatkozott a pénzért mégiscsak bevállalja a következő epizódot, majd újabb fejleményként kiderült, halasztják a filmforgatást, mivel a színész egy új sorozatban, a Purity-ben szerepel majd.

Akkor még mindenki azért aggódott, hogy Craig szerződésszegés miatt ütheti majd meg a bokáját, most viszont a Dailymail egy névtelen filmesszakemberre hivatkozva állítja, Daniel nincs is többé képben.

Követhetetlen, ami a mozi körül zajlik, hiszen már azt is rebesgették, hogy a Thor sztárja, Tom Hiddleston lehet az új titkos ügynök, de a fogadóirodákban már nem lehet a nevére fogadni, így ezt is felejtős.

Ha lehet hinni az új súgásnak, Craig 68 millió dolláros (19 milliárd forint) szerződést utasított vissza, melyben szó volt nyereségrészesedésről, valamint egy társproduceri pozícióról is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.