Ez sajnos rosszul sült el

Károly herceg lélegzete is elállt a megdöbbenéstől: haláli ajándékot kapott

Nem valószínű, hogy a herceg mosolygott, amikor saját, fekete keretes portréját meglátta.

2016.05.19 10:30ma.hu

Akadnak olyan ajándékok, amelyek ugyan a legnagyobb jó szándékkal készülnek, mégis fordítva sülnek el, mint kellene - írja a Hirado.hu.

Károly herceg tegnap délután a Buckhingham palota kerti partiján ötezer embert látott vendégül. Az általa patronált és a nevét viselő jótékonysági alapítvány támogatói és támogatottjai teázhattak együtt a herceggel, akik közül sokaknak sikerült is néhány szót váltani a herceggel. Az alapítvány (A Herceg Alapítványa) idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját, a születésnapot pedig egy kerti partival koronázta meg a herceg.

Károly herceg portréja a Herceg Alapítványa 40. születésnapja alkalmából készült, az alaítvány munkatársainak, támogatottjainak miniatűr fotóiból (Fotó: Instagram)

A vártnál is nagyobb meglepetést azonban egy ajándék okozta. Joan Collins angol színésznő, aki nem mellesleg egy lélegzetelállító fekete-rózsaszín összeállításban és természetesen kalapban jelent meg, egy portréval lepte meg Károlyt.

Károly herceg a Herceg Alapítvány 40. születésnapi partiján (Fotó: Twitter/PrincesTrust)

A képen a herceg arca látható, de ami igazán érdekes benne, hogy a fotót, az alapítvány támogatottjainak, segítőinek miniatűr fotóiból rakták össze. Lenyűgöző alkotás, valóban, a herceg szóhoz sem jutott a döbbenettől. Különösen attól nem, hogy a fekete-fehér portrét fekete keretben és fekete állványon mutatták be számára. Mintha legalábbis saját halálhírének vagy temetési szertartásának kelléke lett volna...Nem csodálkozunk, ha nem hatott igazán őszintének a hercegi mosoly.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.