Az élet szép :)

Beteljesítették egy beteg kisfiú kívánságát a rendőrök

Egy 3 éves - súlyos betegséggel küzdő - kisgyermek kívánságát teljesítették a győri rendőrök.

2016.05.09 19:15ma.hu

Győrasszonyfáról írt levelet a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének egy édesapa, amelyben leírta, hogy kisfia, Zalán már két és fél éve folytat küzdelmet egy súlyos betegséggel. A kisfiú kívánsága volt, hogy „egy ninós autóba” szeretett volna beülni, majd egy rövid utat megtenni.

Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok engedélyével Zalán kívánsága május 7-én, a születésnapján teljesült. A győri rendőrök két szolgálati gépjárművel érkeztek meg az ünnepségre, majd a kisgyermeket beültették az autóba és - a megkülönböztető fény- és hangjelzést bekapcsolva - tettek egy kört a faluban.

Miután visszaértek az ünneplőkhöz, rendőrautós szülinapi tortával köszöntötték fel a gyermeket. Zalán egy rögtönzött kerékpáros ügyességi pályán is végigkerekezett, így jutalmul biciklis felszereléseket is kapott a rendőröktől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.