Szülinap

Ilyen ajándékokkal lepték meg Sarolta hercegnőt

Katalin és Vilmos kislányának születése óta záporoznak a meglepetések, sajnos azonban nagy részük sosem ér célba.

2016.05.03 15:15ma.hu

Hétfőn egy éves lett Sarolta hercegnő, Vilmos és Katalin bűbájos kislánya. Azt, hogy a jeles nap alkalmából mivel lepték meg a gyermeket, még nem tudni, azt viszont, hogy az elmúlt hónapokban milyen becses ajándékokat kapott más uralkodócsaládoktól, politikusoktól, a Dailymail egy csokorba szedte - írja a hirado.hu.

Sarolta hercegnőt a legbefolyásosabb gyermeknek tartják a világon, sőt a Tatler magazin szerint még dédnagymamájánál, Erzsébet királynőnél is jelentősebb. Így aztán ki lepődne meg azon, hogy 12 hónap alatt 64 országból kapott csecsebecséket, játékokat és ruhákat:

A kanadai miniszterelnök egy luxus bébi overállal lepte meg születése alkalmából a hercegnőt, sőt, a nevében 54 ezer kanadai dollárt (11,6 millió forint) is adományozott egy védőoltást szorgalmazó helyi alapítványnak.

A The Natural Sapphire Társaság egy különleges gyémántokkal, rubinnal és zafírral díszített fehérarany csörgőt csináltatott Katalin kislányának, mely bár igen kedves és egyben haszontalan meglepetés volt, valószínűleg sosem volt a kis Sarolta kezében, mivel a királyi család gazdasági társaságoktól semmilyen ajándékot nem fogad el.

A mexikói elnök, Enrique Peña Nieto és nejének ezüst csörgője azonban célba ért, de nagy valószínűséggel ezzel sem játszott sosem György herceg kishúga.

Barack Obama, az Amerikai Egyesült Államok elnöke igazán bőkezű volt a trónörökössel, születésekor ő és felesége egy pihe-puha bébitakarót és egy szépen megmunkált, fa hintaszéket küldött a leányzónak, már nappal ezelőtti látogatásakor pedig, egy kirakós játékot és egy plüsskutyát is hozott Saroltának, mely egy az egyben olyan, mint Obama élő házi kedvence, Bo.

Duchess of Cambridge/Insta

A képet édesanyja, Kate Middleton töltötte fel Instagramjára. Ez a kutyus volt az akkor fél éves Sarolta kedvenc játéka.

Cameron könyve/Pinterest

Reuvén Rivlin, Izrael elnöke egy bájos rózsaszín ruhácskát és kitűzőt küldött a hercegnőnek, melyet az Izraelből szeretettel felirat miatt bizonyára sosem fog viselni.

David Cameron, az Egyesült királyság miniszterelnöke egy klasszikussal lepte meg Vilmos és Katalin másodszülöttjét, egy exkluzív kiadású Hans Christian Andersen mesekönyvvel, mely végre egy hasznos szuvenír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.