Nem meri vállalni az újabb műtétet a sztár!

Ajaj! Anastacia elájult a koncert után!

Eszméletét vesztette, mégse vállalja az újabb műtétet! Anastacia sikerei miatt bőven, de egészsége szempontjából sajnos egy cseppet sem irigylésre méltó.

2008.11.04 14:55ma.hu
Elájult! Pedig imád színpadon lenni!

A 40 éves énekesnő köztudottan sokszor és sokféleképpen küzdött már meg azért, hogy szervezete még hosszú ideig engedje őt színpadra állni - az elmúlt években például a rettegett kórral, a rákkal kellett csatát vívnia. 

Miután mellrákot diagnosztizáltak nála és megoperálták, sikeresen meggyógyult, akárcsak Kylie Minogue, Anastacia azonban a német Bild című napilapnak most elárulta: öröme egyáltlán nem felhőtlen, mert azóta egy újabb betegség keseríti meg az életét. 

"Néha olyan gyorsan ver a szívem, mintha épp lefutottam volna egy maratont. Előfordult már olyan is, hogy eszméletemet vesztettem a színfalak mögött a koncert után" - vallotta be őszintén a sztár, aki ennek ellenére nem hajlandó újra kés alá feküdni. 

Anastacia úgy érzi, hogy bővel elég volt neki a melldaganat miatti hercehurca, és inkább együtt él szívritmuszavarral. 

"Sokkal szívesebben vállalom a gyógyszerek mellékhatásait, mint egy újabb műtétet" - nyilatkozta az énekesnő szomorúan, ám határozottan.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.