Cukiságfaktor

Elvarázsolta a kisherceg Amerika első emberét

Tovább maradhatott fenn György herceg aznap esete, mikor Obama és felesége meglátogatta Vilmost és Katalint. Az amerikai elnököt lenyűgözte a kisfiú.

2016.04.23 10:15ma.hu
Képek: Kensington Palace

Kétnapos hivatalos látogatást kezdett pénteken Londonban Barack Obama amerikai elnök. Obamát - akinek elnökként valószínűleg ez lesz az utolsó látogatása Nagy-Britanniában - pénteken magánjellegűnek minősített ebéden fogadta II. Erzsébet királynő a windsori uralkodói rezidencián, este pedig Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő vacsorán látta vendégül az elnöki házaspárt, ahol megismerkedhettek a királyi család legfiatalabb tagjaival.

Obama a két királyi program között, péntek délután a Downing Streeten David Cameron miniszterelnökkel tárgyalt.

Az amerikai elnöknek ez az ötödik látogatása az Egyesült Királyságban, de érkezését most különösen feszült várakozás előzte meg. Obama ugyanis a brit EU-tagságról júniusra kiírt népszavazás kampányának kellős közepén utazott Londonba, és eddig sem titkolta, hogy a referendum kimenetele nem közömbös számára.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.