Hihetetlenül cuki

Az internet új sztárja: a plüssnyuszijával alvó kölyök róka

A kéthetes korában megmentett árva rókától nem lehet elvenni pajtását.

2016.04.15 15:58ma.hu
Fotó: Facebook

A Puggle névre hallgató bébi róka igazi kis rosszcsont, alig pár hetes, de megmentői már most biztosak benne, hogy, amint eljön az idő, hogy visszaengedjék a természetbe, jól megállja majd a helyét - írja a Hirado.hu.

Azonban a kis vörös egyelőre csak egy tündéri kiskölyök, aki egy ideig még biztosan egy állatfarmon fejlődik. Napjai nagy részében legjobb barátjával, egy plüssnyuszival játszadozik, amit gondozói szerint nem lehet elvenni tőle. Néha csak összebújik a nyúllal, de vacsi idő után lelkes játékba kezdenek, ilyenkor pajtása nem ússza meg fülharapdálások nélkül.

Fotó: Facebook


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.