Akármelyik focirajongó ölne érte egy ilyenért

Váratlan ajándékot kaptak az Obama-lányok

Az ötször is a világ legjobbjának megválasztott, legutóbb idén januárban FIFA-Aranylabdát kapott Lionel Messi futballmezzel ajándékozta meg Barack Obama amerikai elnök lányait.

2016.04.03 21:30MTI
Fotó: Twitter

Az argentin sportági szövetség szombati közlése szerint a saját kezűleg aláírt, a jól ismert 10-es számot viselő mezeken ugyanakkor nem Messi, hanem a két Obama-lány, Malia és Sasha neve szerepel.

Az argentin válogatott és a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-címvédő FC Barcelona csatárkiválóságával egy hete, Buenos Airesben nem tudott találkozni az Obama család, Messi ezért is küldte el utólag ajándékát a lányoknak, akik nagy rajongói a futballistának.

A mezeket Argentína elnöke, Mauricio Macri adta át Obamának washingtoni látogatásán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.