Ütötték egymást, ahol érték

Első alkalommal tartottak párnacsatát Zágrábban

Több tucat ember párnákkal püfölte egymást szombaton a Nemzetközi Párnacsata Nap alkalmából a zágrábi Virág téren (Cvjetni trg), hogy kiadja magából a feszültséget.

2016.04.02 16:51MTI

Az esemény ágyúlövésre, pontban délben kezdődött. A párnacsata napot több ország fővárosában is megrendezték világszerte ugyanebben az időben. 2008 óta kerül sor nemzetközi párnacsatákra, az első Londonban volt a Trafalgar téren.

Zágrábban először tartottak ilyen rendezvényt, amelyhez csatlakozott két horvát tekvondó olimpikon testvérpár, Ana és Lucija Zaninovic is, hogy bátorítsák az embereket, vegyenek részt a "küzdelemben" - írta a 24sata horvát napilap.

A programot a Studio Moderna és a Dormeo szervezte és szponzorálta, azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet az alvás higiéniájára, arra, milyen fontos kétévente lecserélni a párnákat a pihentető és egészséges alvás biztosításának érdekében.

Az összecsapásnak amúgy nem volt személyi sérültje, mindössze a bokáig érő tollpihe-réteg utalt arra, hogy komoly harc folyt a csatatéren.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.