Cameo

Paul McCartney is szerepelni fog A Karib-tenger kalózai ötödik részében

A Disney ugyan befejezte A Karib-tenger kalózai című népszerű sorozata ötödik epizódjának forgatását Ausztráliában, a rendezők és a producerek visszatértek egy extra felvétel elkészítésére, amely Paul McCartney személyére épül.

2016.03.24 18:24MTI
cosmicbooknews.com

A világhírű brit zenész is csatlakozott a Dead Men Tell No Tales című epizód szereplőgárdájához, Johnny Depphez, aki ismét Jack Sparrow kapitányt alakítja, a Barbossát játszó Geoffrey Rushhoz, a Sparrow kapitány ellenfele, Salazar kapitány szerepébe bújt Javier Bardemhez és Orlando Bloomhoz, aki Will Turner szerepében tér vissza.

Egyelőre nem tudni, milyen szerepet fog játszani McCartney. A hírportál újságírója a stábhoz közelálló forrásokból úgy értesült, hogy nem újravesznek jeleneteket, hanem egy extrajelentettel gazdagítják a filmet, amelynek felvételére még bőven van idő, hiszen a film bemutatóját 2017 májusára tervezik.

A Disney optimista a film sikerét illetően, amelynek producere Jerry Bruckheimer, aki a korábbi részek felett is bábáskodott. A filmet Joachim Ronning és Espen Sandberg, a felfedező Thor Heyerdahlról szóló Kon-Tiki két alkotója rendezi.

Nem McCartney lesz az első világhírű brit zenész A Karib-tenger kalózai sorozatban, a Rolling Stones gitárosa, Keith Richards Teague kapitányt, Sparrow apját alakította az Ismeretlen vizeken című 2011-ben bemutatott epizódban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.