Wow!

A világ legszexibb bűnözője szabadult - és le is csapott rá egy modellügynökség

Úgy tűnik, sínre kerül az élete az interneten híressé lett elítéltnek.

2016.03.13 11:36ma.hu

A közösségi oldalakon villámgyorsan elterjedt az a rendőrségi fotó, amely Jeremy Meekset ábrázolja a letartóztatása után. 80 000 lájkot és rengeteg megosztást generált az egyesült államokbeli stocktoni rendőrség Facebook-oldalán megjelent nyilvántartási kép.

Meekset illegális fegyvertartásért ültették le 2014-ben - de a valóban kamerapozitív fotóját látva rengeteg asszony és lány vállalta volna személyes megleckéztetését.

Facebook

Két évet kapott, és azt becsülettel leülve idén március elején ki is jött a börtönből. Az internetes felhajtásra azonban felfigyelt egy modellügynökség vezetője, és szerződést ajánlott a volt elítéltnek.

screenshot

Az ügynökség vezetője, Jim Jordan amint meglátta a fotót, tudta, hogy ezen a férfin segítenie kell. Felkereste Jeremy feleségét és kisfiát is. Miután beszélt velük, megerősödött abban a sejtésében, hogy az ilyen külsővel és karizmával rendelkező férfinak sokkal szebb lehet a jövője, mint a múltja.

Az egész világ kíváncsian várja, tud-e Jeremy élni a második lehetőséggel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.